brownie

Welke spullen heb je er voor nodig?        

  • 100gram bittere of pure chocolade
  • 100gram roomboter        
  • 125gram suiker
  • 125gram basterd suiker (lichtbruine)
  • 1 zakje vanille suiker
  • 150 gram zelfrijzend bakmeel                         
  • 1 of 2 eetlepels zout
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel boter of margarine om in te vetten
  • 1 eetlepel bloem om te bestuiven

Hoe maak je het

Je verwarmd de oven op 175 of op standje 3. Nu ga je de bakvorm invetten en bestrooien met bloem. Bakpapier op de bodem van de vorm leggen en innvetten. Nu ga je het chocolade in stukken breken. In kleine pan met dikke bodem op laag vuur met chocolade en boter smelten, regelmatig roeren. Van vuur af en suiker, basterdsuiker en vanille suiker door de chocolade heen roeren. Beslag in de vorm scheppen en mooi maken (gladstrijken). Nu zet je hem in de oven en wacht 30 of 35 minuten. Binnen kant moet niet te droog zijn (smeuig dus). Nu ga je hem ongeveer 30minuten laten afkoelen. zij kanten lossnijden. 

EN PROEVEN MAAR!!!!!!Lachen

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb