rockey road cake

 

Ingredienten

  • 175 g biscuitjes
  • 300 g pure chocolade
  • 100 g melkchocolade
  • 4 el ahornsiroop
  • 150 g boter
  • 150 g bonte
  • kleine marshmallows
  • 150 g grof gehakte pecannoten

bereiden

Verkruimel de biscuitjes, maar maak de niet te klein (in kleine stukjes breken). Breek de chocolade in kleine stukjes, voeg ahornsiroop en boter toe en smelt dit geheel au-bain-marie. Laat dit geheel iets afkoelen. Voeg de biscuitjes, noten en marshmallows toe aan het chocolademengsel. Giet dit mengsel in de vorm. Zet dit minimaal 3 uur in de koelkast zodat de cake hard wordt. Voor het serveren de vorm keren, het folie eraf halen en de cake in blokjes snijden.
 
Serveertips

Lekker om de stukjes te bestrooien met een combinatie van poedersuiker met geraspte citroenschil.